Диагнозата “раково заболяване” носи със себе си голям страх и шок…Често пациентите я наричат присъда. Но те не са обречени. Модерната онкогенетика дава все по-добри възможности за контрол и справяне с онкологичните заболявания. Ключов момент за постигането на успех в лечението е да се вземат предвид уникалните характеристики на всеки един тумор и заболяване. Всяко раково заболяване е различно и борбата с него трябва да е персонализирана.

Генетичните изследвания са изключително важни при избора на терапия и при проследяване. През месец април НМ Дженомикс ви предоставя -10% отстъпка на тестовете, които могат да проследяват състоянието на пациента, независимо дали в момента провеждате терапия или не. Ето и тестовете:

Maintrac – кръвно изследване за периодично проследяване на ефективността на най-често прилаганите/конвенционални химиотерапевтични медикаменти.
Maintrac – Броене на туморни клетки –1050лв. 945лв. (-105лв.)

Научете повече за изследването ТУК

Предимства:

  • Проследяването с Майнтрак позволява да се оцени дали дадена противоракова терапия води до намаляване на свободно циркулиращите туморни клетки или не и съответно да се направи навременна оценка на нейната ефективност.
  • Периодичното изследване на броя и динамиката на туморните клетки позволява своевременна реакция и избор на ефективен подход.
  • Майнтрак позволява да се следи състоянието на пациенти в ремисия. Увеличението в броя на свободно циркулиращите туморни клетки е ранен сигнал за възможен бъдещ рецидив. – Майнтрак позволява да се направи изследване за химиочувствителност. Като при този тест изолираните от пациента туморни клетки се третират с различни медикаменти с цел избор на най-ефективна химиотерапия.
  • С образна диагностика могат да се регистрират тумори по-големи от 1 см. Докато тумор, който е само 1 мм, може да отделя до 100 000 ракови клетки на ден в кръвта. С помощта на теста Майнтрак може да се отчетат промени в броя на туморните клетки от 50 000 нагоре в целия кръвен поток и затова е много полезен като дългосрочно проследяващ тест.

OncoFOLLOW – неинвазивен персонализиран тест за течна биопсия, предназначен за наблюдение на пациента, чрез който се анализира отговорът на лечение от циркулираща туморна ДНК.

3570 лв. 3213лв. (-357лв.)

Научете повече за изследването ТУК

Предимства:

  • Персонализиран анализа, въз основа на специфичните за пациента туморни мутации, открити преди това чрез секвениране от следващо поколение.
  • Значително се намалява вероятността от получаване на фалшиво отрицателни резултати.
  • Оценка на ефикасността на текущото лечение.
  • Лесно достъпен и минимално инвазивен начин за определяне и проследяване на молекулярния състав на тумора.
  • От ключово значение за осигуряване на прецизна медицина.
  • Проследяване на тежестта на заболяването.
  • Идентифициране на нови терапии с потенциална клинична полза.

Възползвайте се от отстъпките до края на месец април!

Свържете се с нашите специалисти, за да получите повече информация и консултация относно генетичните анализи – тел. 0895 674 054.