Пренатален генетичен тест за установяване на бащинство

Изследването вече е на разположение и на българските пациенти. Подходящ е за бъдещите родители, които желаят на възможно най-ранен етап от бременността да разберат и потвърдят кой е бащата на развиващото се бебе. Изследването може да бъде направено след 8-ма гестационна седмица, като не крие никакъв риск за бебето и бременната, тъй като за извършване на анализа е необходима единствено кръвна проба от майката.

  • Необходимите биологични проби за извършване на изследването са венозна кръв от майката и проби от устната кухина на предполагаемия баща.
  • Времето за получаване на резултат е 15 работни дни след пристигане на пробата в лабораторията.
  • Цена: 3950 лв.

Повече информация за предимствата на теста и използваната технология можете да намерите ТУК!

Стандартен ДНК тест за бащинство при вече родено дете

Тестът е подходящ когато е необходим бърз и точен резултат, който няма да бъде използван за съдебни цели.

За извършване на теста трябва да бъдат взети проби от детето, майката и бащата. Процесът на пробовземане е бърз, безопасен и безболезнен.

Възможно е да бъдат тествани повече от един потенциални бащи. Технологията на изследването е приложима и в случаите, когато при предполагаемите бащи има родствена връзка, като в подобни случаи лабораторията трябва да бъде предварително уведомена

  • Необходими са: 4 проби от устната кухина на предполагаемия баща, 4 проби от устната кухина на майката и 4 проби от устната кухина на детето. ДНК материалът, изолиран от такъв тип проби е устойчив за по-дълъг период от време, в сравнение с този от кръвна проба.
  • Времето за получаване на резултат е 5 работни дни, след пристигане на пробата в американската лаборатория.
  • Цена: 950 лева (при тестване само на един предполагаем баща)

Къде се извършват анализите на пробите?

Анализите на тестовете за определяне на бащинство се извършват в сертифицирани лаборатотии, официален партньор на НМ Дженомикс. Лабораториите са лидер в областта на генетичните изследвания в световен мащаб.
Тестът за определяне на бащинство при родено дете се ивършва в DNA Diagnostic Center, Фейрфийлд, Охайо, САЩ.
Тестът за определяне на бащинство по време на бременност се извършва в DNA Diagnostic Center, Фейрфийлд, Охайо, САЩ.

Нашата препоръка е да не правите теста анонимно. Изключително важно е да знаете, че резултатът от такъв тест не може да Ви послужи за съдебни цели!

Заявка за извършване на изследването може да направите тук или като ни се обадите на тел. 0885 443 975