Най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на женското здраве в България става на 5 години!

Партньорите ни от CancerCare.bg насърчават превантивните мерки и навременната информираност, като една от най-чаканите такива инициативи е Race for the Cure – най-голямото благотворително спортно събитие в Европа – регистрирайте се още сега ТУК.

Race for the Cure​ Bulgaria 2023​ ще се проведе на 1 октомври. Старт-финалната линия за пета поредна година ще е отново при статуята с гълъбите в Южен парк, София.

Събраните средства от регистрации в Race for the Cure се влагат в провеждането на безплатни профилактични прегледи за рак на гърда в страната. С последните три кампании през 2021 и 2022 и 2023 година са осигурени средства за безплатни профилактични прегледи за рак на гърда за над 3000 жени в общо 17 града в България.

Възможности за участие в Race for the Cure 2023

1.Участие с отбор – Отборите са в сърцето на събитието. Race for the Cure често е използвано и като тиймбилдинг събитие. Някой от най-големите отбори са на Еконт, PaySafe, AstraZeneka.

2.Спонсорство – Спонсорите правят възможно събитие, като това. Без тях не би могло да се реализира събитието, а без него и кампаниите за безплатни профилактични прегледи. Част от спонсорите подкрепящи Race for the Cure през годините са I am Water, MSD, Pfizer, Novartis, Nestle, Aven, Roche, Bosch и други

3.Медийно партньорство – отразяване и споделяне в комуникационни канали на вашата компания.Част от медийните партньори подкрепящи Race for the Cure през годините са Enjoy radio, NRG (radio energy), BG radio, NovaTV, Diema.

4.Предай нататък – Изпращане на информация за Race for the Cure до вашите контакти. Тук можем да съдействаме с необходимия набор от текстови и визуални инструменти да създадем съдържание за вашите клиенти и партньори, на които да разкажете за нашата кауза и мисия.

Можете да се регистрирате от тук: https://www.raceforthecure.eu/en/Races/Race/Id/3

Race for the Cure цели да насърчи ранното откриване на това заболяване и да осигурим възможно повече безплатни профилактични прегледи за рак на гърда в страната. Всяка една регистрация е една крачка напред към постигането на тази благородна цел.

Заедно можем да променим значително живота на много жени и техните семейства.

Следете каналите ни за актуални новини и информация.