Персонализираната медицина изисква персонално отношение. Лидерът в генетичните изследвания – НМ Дженомикс ви предоставя най-модерните генетични, молекулярни и фармакогенетични изследвания за изготвяне на персонализирана програма за грижа за здравето с персонален план за разплащане.

Можете да заплатите изследванията си по най-удобния за вас начин – в брой или на ПОС терминал в офиса на НМ Дженомикс в София, както и по банков път до 3 дни след вземане на пробата за съответното изследване. За разлика от други компании, НМ Дженомикс не изисква от пациентите частично или пълно предплащане на предлаганите услуги.

Заедно с нашите партньори от MedLease можете да се възползвате от опцията за разсрочено плащане на всички изследвания на НМ Дженомикс. Избирате между гъвкава и удобна схеми за погасяване, съобразена изцяло с вашите нужди и възможности, а MedLease ви спестява разходите, съпътстващи превода на сумата или таксите за нейното теглене.

Вашият персонален финансов план за лечение идва с бързо одобрение до 60 минути, прозрачни и ясни условия. Специално за клиентите на НМ Дженомикс MedLease предоставя 0% лихва при изплащане на до 6 месечни равни вноски за пренаталните изследвания Пренатест и ДжинСейф. За разсрочване на плащането на всички останали изследвания на НМ Дженомикс важат определените от MedLease лихвени проценти.

Научете повече и изберете своя персонален финансов план на www.medlease.bg