CREDOWEB

CredoWeb е социална мрежа за здраве в България, която свързва всички участници в здравеопазването. Създава интерактивна комуникационна среда за лекари, институции и фармацевти и всички, за които здравето е качество на живот. Намирате експертна медицинска информация лесно и бързо.

СПИСАНИЕ МОЕТО БЕБЕ И АЗ

Списание „Моето бебе и аз” е с различен и модерен поглед към една традиционна тема – отглеждането и възпитанието на детето. Изданието е насочено към съвременните бъдещи и настоящи родители – млади, интелигентни, амбициозни, търсещи качествената, актуална и практична информация. Попадайки във фокуса на най-активната част от населението „Моето бебе и аз” осъществява директна връзка с търсения потребител на всички продукти и услуги, необходими на семейство с бебе и малко дете. Според последните маркетингови проучвания списание „Моето бебе и аз” e най-четеното списание за бременност и майчинство на българския пазар.

ГАБРОВО НЮЗ

Новинарският портал „Габрово Нюз“ е най-бързо развиващата се в област Габрово медия, позиционирана изцяло в интернет. Стартира през 2010 г. и оттогава насам се налага като един от водещите и най-посещавани новинарски сайтове в Габровско. „Габрово Нюз“ е социално отговорна медия, стремяща се да формира положителни ценности в българското общество. Ежедневно предоставя на своите читатели актуална информация за всичко случващо се и предстоящо в региона. Новинарският портал „Габрово Нюз“ привлича голяма част от местната интернет аудитория на млади и образовани потребители, чрез своето богато информационно съдържание и разнообразие на качествени материали по наболели проблеми, вълнуващи жителите на областта. Екипът на медията се надява добрите вести винаги да са повече.

ФРАМАР

Порталът Фрамар обединява здравна медиа, медицинска енциклопедия и здравен справочник, където можете да намерите информация за здравни проблеми, медикаменти, хранене, диети и спорт. Фрамар е и най-голямата и атрактивна електронна аптека в България с над 50 000 активни артикула и доставки до цял свят.