Направете своята заявка за Gen Pro PGx онлайн и спестете

Намалете процеса проба-грешка в лечението на психични разстройства! Стигнете по-бързо до най-ефективната терапия за Вас!

Тестът Genomind Professional PGx  ще ви предостави персонализирана информация за взаимодействието на вашия организъм с най-често използваните медикаменти в психиатричната практика.

Тестът е подходящ за пациенти с широк спектър от емоционални и психични разстройства, включително Депресия, Тревожност, Биполярно разстройство, Аутизъм, Шизофрения и др.

Имате нужда от допълнителна информация преди да направите своята заявка? Прочетете ТУК!

1
Информация
2
Плащане
Hello
info@nmgenomix.com

Имате ли Промоционален Код?

Адрес за фактуриране

Вашата поръчка

Продукт Общо
Gen Pro PGx базов Online  × 1
1,830лв.
Общо 1,830лв.
Общо 1,830лв.
  • Заплатете бързо и сигурно с кредитна или дебитна карта чрез системата на Stripe.com

Вашите лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката ви и за други цели, описани в нашите политиката на поверителност

⭐ Genomind Professional PGx е първият фармакогенетичен тест в България, който помага за персонализиране на лечението на пациентите с психиатрични диагнози.

⭐ Стотици пациенти в България се довериха на теста, който стана предпочитан избор в медицинската практика на редица водещи специалисти в областта.

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА НАЙ-ВАЖНИЯ ЧОВЕК В ЖИВОТА ВИ!

Свържете се с нас още днес и някой от нашите любезни консултанти ще Ви помогне да изберете вашето персонализирано медицинско решение. Продуктите на NMGenomix помагат при шриок спектър от заболявания, натиснете на бутона по-долу и ни пишете, очакваме Ви!