Пренатест
БРЕМЕННОСТТА - ПРЕНАТЕСТ
ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ ПРЕЗ
Пренатест
БРЕМЕННОСТТА - ПРЕНАТЕСТ
ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ ПРЕЗ
previous arrow
next arrow
Пренатест
Пренатест
previous arrow
next arrow

 

Започни новата 2023 година спокойна и здрава!

Здравето и спокойствието са най-добрият подарък! Възползвай се от нашите празнични пакетни предложения с намаления до 20%!

Пренатест Смарт (5%) + Микробиомен паспорт (20%): 1401 лв. (клиентите спестяват 219 лв.):

Пренатест Смарт + Микробиомен паспорт (1401 лв.)

Как да се храните по време на бременност и особено по време на Коледно и новогодишните празници? Храненето по време на бременност изисква внимателен и балансиран подход. Някои храни са полезни за едни, но натоварващи за други. Ето защо диетата е добре да бъде персонализирана спрямо вашия организъм и ентеротип. Как се определя той? Чрез теста Микробиомен паспорт, който можеш да направиш в пакет заедно с Пренатест Смарт на празнична цена от 1401 лева!

Пренатест Стандарт + Микробиомен паспорт (2016 лв.)

Какъв е твоят Ентеротип? Той се формира от видовете микроорганизми, които преобладават във вашия стомашно-чревен тракт. Ентеротипът се сформира още в началните години на животa и е независим от пол, възраст, тегло и географското местоположение. Той е основан предимно на нашата генетика и впоследствие се повлиява от нашите ежедневни хранителни избори. Редица клинични проучвания показват ползите от диета базирана на нашия Индивидуален Микробиомен Ентеротип. Само до началото на 2023 г. имаш възможност да получиш в пакет бестселъра на неинвазивните пренатални тестове Пренатест Стандарт и Микробиомен паспорт с 20% намаление!

Пренатест Стандарт Плюс + Микробиомен паспорт (2384 лв.)

Колко сладко мога да ям когато съм бременна? Разбира се, отговорът е индивидуален за всяка жена. Гестационният диабет е едно от най-често срещаните метаболитни усложнения по време на бременност, което засяга 1 на 10 майки. Понякога нивата на кръвната захар са по-високи от нормалните, но не толкова високи, че да бъде поставена диагноза за диабет. За да си спокойна и сигурна, че можеш да се зарадваш и насладиш на Коледната трапеза без съмнения е необходимо да имаш правилна персонализирана диета. Извади си Микробиомен паспорт, който сега е на празнична цена в пакет с Пренатест Стандарт Плюс!

Пренатест Премиум + Микробиомен паспорт :(2176 лв. )

Какви са препоръчителните храни по време на бременност? Микробиомен паспорт е най-ново поколение персонализиран генетичен анализ на личния микробиом и определя над 1 500 вида бактерии и микроорганизми в червата, което показва кои храни и диета са полезни за теб, за да имаш силен имунитет по време на бременността и през целия зимен сезон. Само сега можеш да си направиш Пренатест Премиум и Микробиомен паспорт на празничната цена от 2176 лева!

Пренатест Премиум Плюс + Микробиомен паспорт ( 2616 лв.)

Кое е по-важно за храната, да е вкусна или да е полезна? За храната и храненето има твърде много митове, подвеждащи реклами и грешни съвети. Дори правилата си имат изключения базирани на генетични фактори. Често имаме симптоми, но нямаме представа какво се случва в микросвета на стомашно-чревния ни тракт. Тестът Микробиомен паспорт идентифицира вашия ентеротип и ви помага да правите информиран избор на диета и храни спрямо вашия уникален микробиом по време на бременността! Извадете си „Микробиомен паспорт“, който само сега можете да направите в пакет с Пренатест Премиум Плюс и да спестите 564 лева!

GenPro + Микробиомен паспорт: 2290 лв.

Коледните празници събират семействата заедно на трапезата, за да отпразнуват, да се замислят за изминалата година и да споделят вълнението си за следващата. Освен моменти на щастие, обаче, натискът за „перфектната Коледа“ и да бъдем щастливи през цялото време може да бъде борба дори за тези, които нямат проблеми с психичното здраве. Знаете ли, че психичното здраве е тясно свързано с чревния микробиом и това, с което се храним? А знаете ли, че нелекувани чревни възпаления, биха могли да ви костват отключване на автоимунно заболяване и депресия? Открийте баланса между чревното и психичното си здраве, като се възползвате от промоционалната отстъпка на фармакогенетичното изследване GenPro Professional и анализа Микробиомен паспорт.

Заявете коледен пакет

След получаване на вашата заявка, нашият екип ще се свърже с вас в най-кратки срокове