НМ Дженомикс беше отличена с 3-то място в категорията „Иновативна компания на годината“ по време на годишните награди на b2b медия, които бяха връчени на официална церемония на 14 юли. Престижното отличие е поредно признание за компанията, която непрекъснато се стреми да осигурява достъп на българските пациенти и лекари до най-иновативните генетични и молекулярни тестове от най-ново поколение. 

Въпреки предизвикателствата на COVID-19 през последната година, НМ Дженомикс не само успя да гарантира непрекъснат достъп на своите клиенти до всички изследвания при най-стриктни мерки за безопасност, но и да обогати портфолиото си с редица нови и модерни генетични тестове.

НМ Дженомикс е медицинска компания с опит в областта на персонализираната медицина и иновациите. Тя е създадена с основната цел да въведе иновативни диагностични и терапевтични решения за българските пациенти. НМ Дженомикс и услугите ѝ са насочени към информираните български потребители, които осъзнават нуждата от персонализирана грижа за здравето. 

Те са тези, които стимулират иновативността и постоянния стремеж на компанията да подобрява здравеопазването и персонализираната медицина. Услугите на компанията са предназначени за всички, които желаят да прецизират своята терапия или да съобразят начина си на живот със своята уникална генетична информация. Мисията ѝ е да популяризира и затвърди персонализираната медицина в България, която дава възможност на хората да опознаят себе си в дълбочина“, обяви Донка Захариева, която получи наградата от името на компанията. 

Седмото издание на наградите от b2b Media Awards и тази година отличи най-изявените предприемачи, най-иновативните и социално отговорни компании, както и инициативите в отговор на COVID кризата с COVID-19 посредством иновативно мислене.