Във водещата роля на иноватор в генетичната медицина, компания NM Genomix с гордост обявява въвеждането на нови, по-достъпни цени за своите панели за наследствена обремененост през месец юни. Тази инициатива е част от нашата постоянна ангажираност към предоставянето на висококачествени генетични изследвания на по-широк кръг от пациенти.

Нашето портфолио от наследствени панели включва разнообразни изследвания, насочени към предварително откриване и предотвратяване на генетични заболявания. От онкологични тестове до изследвания за редки генетични нарушения, ние сме на ваше разположение, за да ви предоставим информация и ресурси за борба с генетичните предизвикателства.

С гордост споделяме, че онкологичните изследвания за наследственост в нашето портфолио са предоставени от компания Centogene, световен лидер в генетичната диагностика и изследвания за редки заболявания. Centogene е известна със своята изключителна експертиза и иновативен подход към генетичната медицина, което я прави незаменим партньор в нашата мисия за подобряване на здравето и благополучието на пациентите. 

Вярваме, че новите, по-ниски цени на нашите наследствени панели ще улеснят достъпа до важните генетични изследвания за много хора, които се нуждаят от тях. Ние оставаме посветени на нашата мисия да предоставяме висококачествени генетични услуги, които променят начина, по който се борим със заболяванията и предсказваме тяхното развитие.