Радостни сме да съобщим за новото ни партньорство с “Прайм Клиник – д-р Кировакови”, позиционирана в гр. Бургас. Клиниката официално отвори врати през месец юни и вече се радва на множество доволни пациенти.

Модерната техника и личното внимание към всеки детайл, предразполага всеки желаещ да се докосне до персонализирано лечение и да усети несъмнените ползи и резултати от нея. В “Прайм Клиник – д-р Кировакови” можете да направите тест от портфолиото на НМ Дженомикс, който да определя личното ви здравословно състояние по следните направления:

  • Пренатално – Една от безспорните ползи на тестовете Prenatest е, че бъдещите родители имат възможността да се чувстват спокойни и сигурни , че плодът им не е засегнат от генетични аномалии. Prenstets e изследване, коете се прави в Германия и може да бъде организирано още от 9 седмица на бременността.
  • Онкологично – Благодарение на тестовете в това направление, може да бъде тествана предразположеността към наследствен рак, както и да се определи подходящото лечение или насока за промяна на досегашно лечение, спрямо реакцията на организма на пациента.
  • Психиатрично – Чрез фармакогенетичния тест GenPro в психиатрията, може да бъде намален процесът проба-грешка при назначаване на лечение.
  • Лайфстайл – Можете да тествате вашата поносимост и реакция на тялото ви към физическо натоварване, хранене и грижа за кожата и съответно да изградите режим подходящ изцяло за вашия организъм.
  • Микробиом – Изследването Микробиомен паспорт прави анализ на видовете и количеството на микроорганизмите в червата на човек, съставящи неговия чревен микробиом като включва определянето на над 1000 различни групи от микроорганизми.

Персонализираната медицина е медицината на бъдещето, а сега тя е все по-достъпна. Препоръчва се от все повече компетентни специалисти и се радваме, че професионалистите от “Прайм Клиник д-р Кировакови” избраха да си партнират с нас.