Партньорство с Centogene – тестове за наследствена обремененост и -10% отстъпки

С гордост обявяваме новото си стратегическо партньорство с водещата германска лаборатория за генетични тестове Centogene! До месец февруари ще можете да се възползвате от -10% за техните изследвания!

Centogene, със седалище в Рощок, Германия e основана през 2006 г. и се нарежда сред лидерите в областта на редките болести. Със своята биобанка, с повече от 800 000 души, те предлагат цялостно портфолио от лабораторни изследвания и медицинска интерпретация, превъзхождащи стандартите.

С тях ще си партнираме в направление онкология – с генетични тестове за наследствена обремененост за рак, които анализират генетични мутации, свързани с увеличения риск от развитие на рак. Такива тестове могат да предоставят информация за наличие на специфични генетични вариации, които могат да увеличат вероятността за развитие на рак в бъдеще.


Centogene е специализирана в идентификацията на генетични варианти, свързани с онкологични заболявания в голям брой гени. Техните иновативни тестове предоставят обширна информация, която подпомага правилната диагностика на рака, прогнозата, избора на лечение и наблюдението.

Възползвайте се от -10% отстъпка за тези тестове до края на месец Февруари!

Тук можете да разгледате тестовете ни за наследствена обремененост за рак.

Това партньорство не само ще насърчи разнообразието в предоставянето на генетични тестове, но и ще подкрепи нашата мисия за подобряване на здравето на всеки, като предоставяме висококачествени и иновативни медицински решения.

Започваме това вълнуващо пътешествие заедно с Centogene и сме уверени, че това партньорство ще доведе до успехи и удовлетворени клиенти!