Уважаеми пациенти на НМ Дженомикс, заедно с партньорите ни от DHL Express Bulgaria Ви уверяваме, че пробите за провеждане на Вашите изследвания пътуват сигурно и без забавяне до партньорските ни лаборатории до всички точки на света. В извънредни ситуации като настоящата, ролята на логистичните компании е от ключово значение за нормалното функциониране на обществото. Затова въпреки усложнената епидемиологична обстановка и обявеното в страната извънредно положение, офисите на DHL работят с нормално работно време, но при спазване на завишените хигиенни норми, препоръчани от здравните власти. Всичко проби, необходими за провеждането на вашите изследвания, пътуват чрез въздушен транспорт, съгласно правилата за транспорт на биологичен материал и в съответствие с регулярния график на компанията. Както и досега, резултатите от вашите изследвания ще бъдат предоставяне в стандартните срокове.

Ето какво сподели специално за клиентите на НД Дженомикс г-н Георги Стоев –  National Customers Manager, DHL Express Bulgaria EOOD

 „Уважаеми партньори, Моля и Вие, и Вашите клиенти и партньори, да имате предвид, че DHL Express продължава да оперира и да осъществява експресни доставки от врата до врата – включително и на пратки, съдържащи биологичен материал. В случай, че има някаква промяна в начина ни на работа, ще бъдете своевременно информирани“

Напомняме Ви, че можете да поръчате и заплатите онлайн всички изследвания, за които е необходима натривка от букална лигавица и да вземете проба самостоятелно, в домашни условия, без контакти с трети лица и без излишен риск за Вас или околните.

Всички куриерски разходи са за наша сметка, а консултантите ни са на разположение, за да Ви дадат необходимите инструкции за гарантиране на качеството на пробата при вземането й.

Вашето здраве е нашата мисия!