На днешната дата – 25 април, отбелязваме Световния ден на ДНК с отстъпка от 20% от цената на Genomind Professional PGx – първият фармакогенетичен тест в България за персонализиране на лечението в психиатрията на база генетичен анализ.

Цената на теста Genomind Professional PGx е с промоционално по-ниски за периода 25-26 април.

Genomind Professional PGx – 1550лв.  1240 лв. 

С помощта на теста Genomind Professional PGx Вашият психиатър може да разбере още преди да сте започнали да приемате даден медикамент, дали с него може да се очаква стандартна ефикасност.

Персонализацията на лечението на редица заболявания, в това число и психиатрични, е възможна благодарение на достиженията на съвременната генетика. На днешния 25 април отбелязваме едно от най-значимите научни открития на XX век. През 1953 г. учените Джеймс Уотсън и Франсис Крик оповестяват откриването на двойноспиралния модел на молекулата на ДНК. Откритието им e базирано на рентгеноструктурна снимка, направена от колегите им Розалинд Франклин и Реймънд Гослинг, както и на научния труд на друг учен – Ъруин Чаргаф, който доказва, че базите на ДНК образуват помежду си двойки. През 1962г. Уотсън, Крик и Уилкинс са удостоени с нобеловата награда за физиология и медицина.

Днес, десетилетия по-късно, достиженията на съвременната наука правят възможно персонализирането лечението на редица онкологични, психиатрични и други заболявания.

Genomind Professional PGx анализира 24 гена, за които е известно, че са свързани с индивидуалния отговор на всеки организъм към медикаментите в психиатричната практика и така помага за изготвянето на индивидуален план за лечение на всеки пациент, без да се налага да преминава през процеса проба-грешка в лечението на психиатрични заболявания. Тестът е приложим при широк спектър психични разстройства, сред които депресия, тревожност, биполярно разстройство, шизофрения, зависимост към психоактивни вещества и др.

Доверете се на вашата ДНК в грижата за вашето собствено здраве и заявете своя Genomind Professional PGx с отстъпка от 20% по повод Световния ден на ДНК ТУК  https://nmgenomix.com/porachai-genpro/

Разберете всички за теста ТУК.