Радостни сме да съобщим, че от юни месец 2023 ще имаме удоволствието да си партнираме с Cancercare.bg. – първата уеб платформа създадена от лекари предлагаща достоверна информация за онкологичните заболявания.

Общата ни кауза за предоставяне на помощ на болните от рак ни обедини и ще бъдем горди да подкрепяме взаимно активностите и бъдещите си проекти.

Кои са CancerCare България?

Cancercare.bg  е неправителствена организация, която предоставя на болните от рак и тяхното семейство информация, подкрепа и консултации. Те също така насърчават превантивните мерки и навременната информираност, като една от най-чаканите такива инициативи е Race for the Cure – най-голямото благотворително спортно събитие в Европа

Информацията, която можете да откриете на техния сайт включва, теми за психологическа подкрепа, въведение в различните онкологични заболявания, рискови фактори, превенция, лечение, стадиране на онкологични заболявания и много други. CancerCare.bg също така провежда кампании за повишаване на информираността на обществото за различни онкологични компании, като успешно си партнира не само със здравни заведения, но и със софтуерни компании.

Тъй като смятаме, че кампаниите и активностите на CancerCare.bg са изключително ценни и за нашата аудитория, НМ Дженомикс ще се постарае тази информация да стига до вас ежемесечно!

Следете каналите ни за актуални новини и информация.