НМ Дженомикс обявява с чест, че през месеците септември и октомври ще предоставя подкрепа на организацията CancerCare и тяхното ежегодно благотворително събитие, като заделя средства от всички онкологични тестове, провеждани през този период.

Race for the Cure е най-голямото благотворително спортно събитие в Европа, организирано от CancerCare с цел събиране на средства и осведомяване на обществото за важността на ранното откриване и лечението на рака. Тази инициатива привлича хиляди участници и поддръжници, които обединяват усилията си в борбата срещу този сериозен здравен проблем.

С всяка една заявка за тест от онкологичното ни портфолио Вие допринасяте за осигуряването на възможно повече безплатни профилактични прегледи за рак на гърда в страната. Всеки един тест е крачка напред към постигането на тази благородна цел.
Разгледайте и специалните ни предложения за месеците ТУК.

Race for the Cure​ Bulgaria 2023​ ще се проведе на 1 октомври. Старт-финалната линия за пета поредна година ще се проведе в Южен парк, София. Можете да се регистрирате от тук: https://www.raceforthecure.eu/en/Races/Race/Id/3 

Заедно можем да променим значително живота на много жени и техните семейства!

Свържете се с нашите специалисти, за да получите повече информация и консултация относно генетичните анализи – 0895674054.