Приятелите на CancerCare.bg са и наши приятели!

Ние подкрепяме партньорите ни от CancerCare.bg в техните начинания и сме радостни, когато видим нова инициатива като тази, която ще ви представим сега съвместно с PrOPA.

 

Какво е PrOPA?

PrOPA е телеонкологична платформа, осигуряваща цялостен мултидисциплинарен онкологичен екип за всеки пациент и ускорява процеса на диагностика и лечение, като предлага персонализирано внимание, обратна връзка и непрекъснато ръководство, за да се осигурят възможно най-добрите резултати за пациентите.

Със своята съвременна технология и персонализиран подход, PrOPA действа като дигитална среда за пациентите, напътствайки ги през всяка стъпка от борбата с рака. Платформата улеснява достъпа до експертни консултации, координира грижите между различни специалисти и позволява дистанционно наблюдение и психологична грижа.


CancerCare.bg и PrOPA

Едно от всеки четири семейства по света е изправено пред стреса от диагностицирането на рак, а 54% от хората с тази диагноза губят живота си заради болестта. В Европа 37% от пациентите с рак изпитват забавяния и объркване при достъпа до ранна диагностика, лечение и вторична профилактика.

Тези статистически данни са белязани от болка, безпокойство, стрес и обезсърчителен пациентски път, изпълнен с много време за пътуване по лекарски кабинети и безкрайни срещи без ясна посока.

CancerCare.bg, както и PrOPA by Shemha Health, се стремят да осигури яснота, подкрепа и ориентиран път за пациенти с рак и имат за цел да променят тези тревожни статистики.

Месец с кауза и 90% отстъпка от първа онлайн консултация в PrOPA.

През август месец можете да се възползвате от 90% отстъпка при онлайн онкологична консултация с нашия главен консултант доц. д-р Димитър Калев. 

За да се възползвате посетете платформата PrOPA, регистрирайте се безплатно, попълнете своите данни и запазете своя час за онлайн онкологична консултация. Вие също сте съпричастни към нашата кауза, защото всички събрани средства от кампанията ще бъдат дарени за инициативата Race for the Cure на CancerCare.bg!