Elementor #8920

Elementor #89202024-06-05T13:24:48+03:00

Здравето започва в стомаха, не в аптеката

Направете пълен анализ на стомашно-чревните си бактерии и ще получите персонализирани препоръки от специалист и съвети как да подобрите здравето си с правилна диета.

Цена: 999лв.

здраве

Микробиомен паспорт

В човешкия организъм живеят трилиони различни бактерии, броят и разнообразието на които е ключово за здравето на имунната ни система, контрола на теглото, храносмилането, предразположеността ни към кожни, автоимунни, еднокринни и ракови заболявания и нашето психично здраве.

Какво ще получите?

Здравето на червата ви влияе върху целия ви организъм. Добрата новина е, че това, с което се храните, може да бъде най-лесно променено, за да има най-голямо положително въздействие върху здравето на чревния ви микробиом.

Най-новото ни изследване използва съвременни ДНК технологии за да ви даде достоверна и лесно достъпна информация за:

Видовете и количеството на микроорганизмите във вашият стомашно-чревен тракт и определяне на вашия ентеротип;

Съществува ли дисбаланс във вашия микробиом, който да предразполага към затлъстяване или към нежелана загуба на тегло;

Риска от предразположеност към различни заболявания (подуване, възпалителни чревни заболявания, нарушения в усвояването на хранителни вещества, синдром на раздразнимото черво и др);

здраве

За по-добра форма

здраве

С „Микробиомен паспорт“ ще установите до каква степен се грижите за хранителните нужди на своя организъм. Можете да разберете: Благоприятен ли е калорийният ви прием и как усвоявате захари, мазнини, протеини и витамини; Качествата на вашата имунна система – бедният микробиом предразполага към алергии и автоимунни заболявания, вкл. кожни (псориазис, атопичен дерматит, акне и др.) Нервна система – здравият микробиом произвежда серотонин и влияе благоприятно на настроението ни и склонността към развитие на депресия; Ракови заболявания – здравата чревна флора понижава риска от развитие на ракови заболявания на стомашно-чревния тракт.

И не само това! Индивидуалният ви доклад, изготвен от медицинския университет във Виена включва още:

Индивидуални препоръки за подобрение на вашия микробием; Индивидуален хранителен режим според нуждите на вашия организъм; Тъй като ние от НМ Дженомикс вярваме в силата на комуникацията, получавате и безплатна консултация със сертифициран нутриионист и специалист по правилно хранене.

здраве

Направете своята първа стъпка към по-добро здраве!

Научете повече

Научете повече

Микробиомен паспорт

999 Лв.
  • - Индивидуални препоръки за подобрение на вашия микробием
  • - Индивидуален хранителен режим според нуждите на вашия организъм
  • - Тъй като ние от НМ Дженомикс вярваме в силата на комуникацията, получавате и безплатна консултация със сертифициран нутриионист и специалист по правилно хранене.

Заглавие

Go to Top