Изключително сме радостни да обявим партньорството си с водещата компания за онлайн дерматологични консултации – Derma2Go. 

Кои са Derma2Go?
Derma2Go са немска компания, чиято цел е персонализирана дерматологична грижа – от профилактика, през медицинска диагностика и лечение, до проследяване на терапията. Теледерматологичната платформа предоставя виртуални консултации с дерматолози и специалисти по грижа за кожата, като предлагат удобни и достъпни здравни услуги за проблеми, свързани с кожата, като акне, обриви, екзема, псориазис и други кожни заболявания.

Техният медицински екип се състои от сертифицирани дерматолози и лицензирани специалисти по грижа за кожата, които предоставят персонализирани планове за лечение на пациенти въз основа на техния тип кожа и състояние. Пациентите имат достъп до Derma2Go от всяко място и по всяко време чрез своя смартфон, таблет или компютър.

Отминаха дните, когато острите кожни проблеми бяха изправени пред привидно безкрайно чакане за среща. Целта на Derma2go е да помогне на пациентите да получат точна диагноза и лечение в рамките на часове. С широка мрежа от подбрани  немски специалисти Derma2Go дава възможност на своите пациенти да получат възможно най-доброто лечение за възможно най-кратко време. 


Как да запазите час за консултация?
Запазете час за консултация с тях на преференциална цена за мрежата на НМ Дженомикс, като използвате линка ТУК.

Процесът е изключително лесен, като трябва да следвате стъпките, които са разделени в три части:
1) Въведете възможно най-много детайли за проблема и оплакванията, като също така трябва да прикачите снимка на кожния участък, където се намира проблема.
2) Въведете вашите лични данни. В тази стъпка следва да се съгласите с условията обяснени по-долу, като отбележите трите показани полета.
3) В последната стъпка трябва да пристъпите към плащане. Опциите са две – заплащане с карта или чрез PayPal.

*Полетата, отбелязани с червена звезда са задължителни.

Когато молбата ви бъде одобрена, вие ще уговорите удобен за вас час, когато да проведете консултацията с немски специалист онлайн.
*Език за консултацията: Английски или Немски.

Екипът на НМ Дженомикс остава на разположение, ако имате въпроси относно процеса.

Вече няма нужда да чакате в опашка или да решавате проблема самостоятелно – просто се свържете с тях онлайн и получете професионален съвет за вашата кожа. Компанията осигурява немско качество, което винаги е било водещо в областта на здравеопазването.