Описание

Хистопатологичен анализ на туморен материал, който се извършва в института по Клинична Патология в Байройт, Германия от екипа проф. д-р Михаел Виет – специалисти с доказан опит в сферата, които извършват широк набор хистопатологични анализи, използвайки апаратура и реактиви от най-високо качество.

Предимства

Потвърждаване/изясняване на точната диагноза и план за терапия.Извършване на допълнителни доизясняващи анализи при необходимост.

Индикации

Второ мнение за хистопатологична оценка следва да се потърси в следните случаи:

– Ако има шанс евентуална грешка да повлияе избора на лечение, потърсете второ мнение, за да се потвърди диагнозата и плана за терапия.

– Ако раковото заболяване е много рядко и патологът няма опит с този тип рак или ако тъканната проба има някакви необичайни характеристики.

– Ако патологичният доклад е двусмислен или трудно разбираем.

– Ако заболяването не се повлиява от лечението и резултатът е незадоволителен, второто мнение ще даде сигурност, относно избора на лечение спрямо правилната диагноза.

Ако желаете да направите заявка за изследването или да отправите запитване към нашите любезни консултанти, моля използвайте формата за контакт, или ни се обадете на тел. 02 865 01 06!