НМ Дженомикс представя новата продуктова линия LifeGenomix – серия генетични тестове, с които бързо и лесно да се погрижите за индивидуалните нужди на своя организъм на базата на уникалната си ДНК , за да се радвате на по-добро здраве, по-добър външен вид и качествен живот за по-дълго време.

Линията LifeGenomix идва в отговор на търсенията на съвременния, млад и динамичен човек, който се стреми към непрекъснато усъвършенстване и подобряване на начина си на живот чрез най-иновативните достижения на науката в грижата за доброто здраве и външен вид. Тестовете от линията LifeGenomix са отлична основа за изграждането на индивидуален режим за хранене, спорт, грижа за кожата и постигане на цялостен баланс.

На базата на прецизен ДНК анализ на получавате персонализирани препоръки за това на какво да наблегнете и какво да избягвате, за да сте здрави и пълноценни. Продуктите от серията Life Genomix включват:

Life Fitness  – ДНК тест за определяне на индивидуалните реакции на организма към определени тренировъчни програми. Дава информация за спортния потенциал, скоростта на възстановяване и рискът от травми при упражнения. Изследва 32 състояния, групирани в 6 категории, включващи над 60 генетични вариации и над 20 гена с включени препоръки на базата на резултатите на потребителя и допълнителна полезна информация.

Life Nutrition – ДНК тест, даващ поглед върху това как нашата ДНК влияе на начина, по който усвояваме хранителните вещества. Включва анализ на 42 състояния, групирани в 6 категории и над 80 генетични вариации в над 60 гена. С ключени препоръки на базата на резултатите на потребителя, както и полезни рецепти и примерни менюта .

Life Skin –   ДНК тест за определяне на индивидуалния дермагенетичен портрет, даващ информация за еластичността, защитата и пигментацията на кожата. Излседва 25 състояния, групирани в 5 категории, включващи над 70 генетични вариации и над 35 гена. С включени препоръки на базата на резултатите на потребителя и допълнителна полезна информация и съвети за грижата за кожата.

За направата на тестовете LifeGenomix е необходима единствено проба от натривка на букална лигавица (вътрешната страна на бузата), която може да бъде взета бързо и лесно в домашни условия. Всеки от тестовете може да бъде поръчан на посочен от Вас адрес с подробни инструкции за лесно пробовземане. Анализите на пробите се извършват в сертифицирана лаборатория в САЩ при спазване на най-високите стандарти за качество. Получавате резултатите си заедно с персонализирани препоръки и съвети от квалифицирани специалисти изцяло онлайн. Разберете всичко за Life Genomix и открийте най-подходящия за Вас тест ТУК.