Описание

  • Бързо, неинвазивно изследване, изискващо вземане единствено на кръвна проба;
  • Анализира се циркулираща туморна ДНК в кръвта;
  • Приложим е за пациенти с недребноклетъчен рак на белия дроб, рак на дебелото черво или рак на гърдата (ER + или HER2 +). Позволява идентифициране на терапевтични решения за пациенти, които не са в състояние да се подложат на биопсия, дава възможност за проследяване на прогресията на рака и установяване на резистентност към лечението.

Предимства

Какво дават резултатите от Onco SELECT?

  • Възможност да се идентифицират терапевтични решения при пациенти с недребноклетъчен рак на белия дроб, рак на гърдата (ER+ или Her2+), при които не може да се вземе биопсия или биопсията е стара;
  • Възможност да се мониторира развитието на рака на гърдата, на дебелото черво и на гърдата;
  • Възможност да се установи веднага резистентност към лечението.

Индикации

Рак на гърдата Пациенти с ER+ или Her2+ рак на гърдата.  Изследването е особено подходящо за пациенти, при които взимането на биопсия е затруднено или биопсията е стара.
Колоректален карцином Изследването е особено подходящо за пациенти, при които взимането на биопсия е затруднено или биопсията е стара.
Рак на белите дробове NSCLC Изследването е особено подходящо за пациенти, при които взимането на биопсия е затруднено или биопсията е стара.

Ако желаете да направите заявка за изследването или да отправите запитване към нашите любезни консултанти, моля използвайте формата за контакт, или ни се обадете на тел. 0895674054