НМ Дженомикс и лаборатория AmbryGenetics имат удоволствието да предоставят генетичното изследване за наследствена предразположеност към рак на гърдата и яйчниците BRCAPlus на 30% по-ниска цена. Изследването става по-достъпно за българските пациенти и има за цел да подпомогне ранната превенция на раковите заболявания.

СВЕТОВНАТА СТАТИСТИКА ПОСОЧВА, ЧЕ ВСЯКА ЕДНА ОТ ОСЕМ ЖЕНИ РАЗВИВА РАК НА ГЪРДАТА В ДАДЕН МОМЕНТ ОТ ЖИВОТА СИ.

За България данните от 2011 година сочат, че една от 10 жени развива рак на гърдата, като темпът расте всяка година с 1,8%. Негативната тенденция важи и за пациентите, диагностицирани в късен стадий на заболяването. Рискът от развитие на рак на гърдата и яйчниците се повишава значително при наличие на наследствени мутации в гените BRCA1&2. Около 85% от носителите на тези мутации развиват рак на гърдата или яйчниците.

НМ ДЖЕНОМИКС ПРЕДЛАГА НА СВОИТЕ ПАЦИЕНТИ ГЕНЕТИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ОТ НАЙ-ВИСОК СТАНДАРТ.

В партньорство с лаборатория AmbryGenetics, САЩ, ние предлагаме изследване за откриване на патологични мутации в гените BRCA1&2, както и други гени, имащи роля в развитието на тумори, на намалени цени. По този начин осигуряваме по-голяма достъпност до последните иновации в превантивната медицина и професионална подкрепа от екипа на компанията.

Можете да се консултирате безплатно с наш специалист относно провеждането на генетичното изследване, наличие на фамилна и персонална история на онкологично заболяване и мерките за превенция и скрининг.