Най-добрата превенция срещу онкологичните заболявания започва преди развитието им. Погрижете се за здравето си и това на своите близки с Genome Breast и вземете 50% отстъпка от цената на втори тест, направен от Ваш роднина и през септември.

Добре известно е, че между 5 и 10% от случаите на онкологични заболявания в световен мащаб се дължат на унаследени генетични мутации в ДНК, които могат да се предават в поколенията. Обикновено тези мутации са свързани с обремененост към рак на гърда, яйчници, матка простата, дебело черво, надбъбречни жлези, мозък, меланома и др. Носителите на подобен генетичен дефект имат в пъти по-висок риск към развитие на онкологично заболяване в ранна възраст. Затова от ключово значение е превенцията да започне, докато сме здрави.

Ако в семейство има един или повече случаи на онкологични заболявания на възраст под 50г., тогава се препоръчва да бъде направен генетичен тест за фамилна обремененост и на останалите преки роднини. Тестът Genome Breast е най-подходящата превенция при наличието на данни за подобна обремененост, а също така и при липса на такава информация.

Изберете един от двата варианта на изследването, което да направите заедно с Ваш роднина, и се възползвайте от специалната отстъпка от 50% от цената на втория направен тест до края на месец септември:

Genome Breast – анализ на 2 гена (BRCA1 и BRCA2) на цена от 1220лв.

Genome Breast + – анализ на 18 гена (ATM, BARD1, BRCA1, BRCA2, BRIP1, CDH1, CHEK2, MRE11A, MUTYH, NBN, NF1, PALB2, PTEN, RAD50, RAD51C, RAD51D, SRK11, TP53) на цена от 1880 лв.

Разберете всичко за изследването Genome Breast и заявете своя тест бързо и удобно изцяло онлайн ТУК.

*Предложението е валидно до 30.09.2020г. при направата на 2 теста  Genome breast, независимо от избраните варианти на изследването. Отстъпката се начислява върху цената на втория тест.