Уважаемо NM Genomix Общество,

С голямо удоволствие обявяваме пионерско партньорство, което ще революционизира пътя и методите за ранното откриване на рак в България. NM Genomix се обединява с OncoInv, водеща организация със седалище в Нидерландия, за да предостави на нашите ценни пациенти иновативно мултираково ранно откриване.

Започвайки от януари 2024 г., NM Genomix с гордост ще предлага теста OncoSeek в България, предоставяйки по-бърз и по-малко инвазивен метод за скрининг на рака. OncoSeek е продукт, удобен за пациента, който открива рака чрез проста кръвна проба, като отпада нуждата от биопсии или оборудване за изображения.

OncoSeek анализира кръвни проби за 7 маркера на тумора от протеин (PTM), а получените данни се обработват от софтуер в облак, използващ изкуствен интелект и анализ на големи данни. Алгоритъмът, управляван от OncoInv, е напълно съвместим с GDPR, гарантирайки максимална сигурност и поверителност за нашите пациенти.

Този революционен метод покрива най-често срещаните агресивни форми на рак и се отличава с по-голяма специфичност и чувствителност в сравнение с традиционните подходи към ранното откриване и диагностика.

Разработен от SeekIn, видно биотехнологично предприятие от Китай и Съединените щати, OncoSeek е представен в България чрез нашето партньорство с OncoInv. С цел постигане на общата ни цел за предоставяне на тези напреднали продукти на широк кръг от хора, OncoInv предлага тези новаторски решения на ниска цена.

Относно OncoInv:
Със седалище в Хаутен, Нидерландия, OncoInv има за цел да направи решенията за мултираково ранно откриване достъпни на възможно най-голям брой хора. Като непечеливша организация, дъщерно дружество на фондацията Inspire2Live, OncoInv предлага продуктите и услугите си на непечеливша основа в страни с ниски и средни доходи, намалявайки разходите и гарантирайки висока достъпност. За повече информация, моля посетете www.oncoinv.org.

Относно SeekIn:
SeekIn е биотехнологично предприятие, основано през 2018 г. в Шенжен, Китай, фокусиращо се на ранното откриване на рак чрез кръв, използвайки секвениране от следващо поколение и изкуствен интелект. С посвещение на предоставянето на резултатни и ефективни решения SeekIn си представя нов стандарт за ранното откриване на рак. За повече информация относно технологиите и продуктите на SeekIn, моля посетете www.seekincancer.com.

Ние се вълнуваме от възможностите, които това партньорство носи, и с нетърпение очакваме да продължим с мисията си за развитие на персонализираната медицина в полза на нашите пациенти и техните семейства.