Да намериш правилния път на лечение с Maintrac – Пациентският случай на Даринка Бързева

Всички предполагаме колко тежко е, когато чуеш диагноза рак. Само тези, които са го преживяли, обаче, могат да разберат какво е чувството, което изпитва човек, когато разбере, че му предстои тази сериозна битка. Днес, ще ви споделим пациентския случай на Даринка Бързева, която е намерила правилния път на лечение, благoдарение на изследването, предоставено от NM Genomix – Maintrac.

Как приехте диагнозата, имахте ли нужда от време, за дa възприемате и обмислите ситуацията? При вас как се случи това?

Отговор: Беше очаквано. От начина, по който се държаха лекарите, от факта, че избягваха да отговарят на въпросите ми – логично бе, да очаквам, че се касае за онкологичен проблем. Поради това, общо взето, спокойно приех диагнозата, която не е присъда. 

Попитахме Ви този сериозен въпрос, защото като компания с дългогодишен опит и работа с пациенти знаем, че много хора имат нужда от подкрепа и надежда. Вас какво Ви крепеше през този период?

Отговор: От първия ден на периода на лечение и до днес, искрени опора, подкрепа и мотивация получавам от децата си. Но моят живот зависи единствено и само от моите решения и действия и на никой друг. Друга причина да преодолея това временно състояние е,че имам още мечти за осъществяване.  

Какво бихте посъветвали човек, който тепърва започва да търси пътя към правилното лечение?

Отговор: Съветвам всеки с подобна диагноза да осъзнае, че винаги има надежда за успешно лечение. Да не разчита само на един лекар и задължително да търси и други мнения. Както от лекари, така и от хора с онкологична диагноза. 

Има ли изследвания, които, според вас, е добре да се направят възможно най-рано и биха били полезни? 

Отговор: Масово хората не сме и няма как да сме запознати с всичко в медицината. Винаги профилактичните (и последващи) изследвания са повече от полезни.  

Как разбрахте за компания NM Genomix и изследванията, които предлага компанията? Някой препоръча ли ви ги или ги открихте сами? 

Отговор: От Иван Пещенски, ваш служител, научих за компанията. Благодарение на неговите компетентни насоки, резултатът от моето лечение е повече от добър. 

Какво тестване извършихте в NM Genomix и как този тест Ви помогна? 

Отговор: Направих тест Майнтрак. Резултатите от теста ми помогнаха да се преборя за прилагане на правилните медикаменти за моето лечение. 

Бихте ли препоръчали NM Genomix на други хора с Вашата съдба? 

Отговор: Винаги препоръчвам да се започне лечение след направени тестове при вас. 

Ако можете да дадете съвет на човек, който се бори с тежката диагноза, какъв би бил той? 

Отговор: Съветът ми е да се прилагат успоредно методи и начини на лечение от медицината и други алтернативни. 

Благодарим ви!