Отбелязваме световния месец за борба с рака на гърдата с акцент върху превенцията на коварното заболяване, което засяга хиляди. България е сред страните, където броят на диагностицираните с рак на гърдата жени е висок.

Специалистите са единодушни, че най-ефективната превенция срещу рака на гърдата е диагностицирането преди появата на симптоми. В определени случаи ракът може да е резултат от наследствена генетична мутация, която се предава в поколенията.

Проучванията показват, че в най-рисковата група попадат жени, носители на мутации в гените  BRCA 1 и BRCA 2, свързани с предразположеност към развитие на рак на гърда и яйчници. За сравнение рискът от развитие на онкологично заболяване при тях е 87% спрямо 10% при хората у които не са установени мутации.

За бъде предотвратено заболяването, превенцията трябва да започне още когато сме здрави. Генетичният тест Genome Breast дава надеждна и навременна информация за наличието на мутации. Той е особено препоръчителен, когато в семейство има един или повече случаи на онкологични заболявания на възраст под 50г.

Възползвайте се от специалното ни предложение през октомври и вземете 100 лв. отстъпка от цената на избран от Вас пакет Genome Breast: анализ на 2 гена (BRCA1 и BRCA2) или Genome Breast+: анализ на 18 гена (ATM, BARD1, BRCA1, BRCA2, BRIP1, CDH1, CHEK2, MRE11A, MUTYH, NBN, NF1, PALB2, PTEN, RAD50, RAD51C, RAD51D, SRK11, TP53). Научете всичко за превенцията на рака на гърдата и заявете своя генетичен тест бързо и удобно изцяло онлайн ТУК.

*Предложението е валидно до 31.10.2020г. и не се комбинира с други отстъпки и промоции.