Международен ден за борба с рака!

На 4 февруари отбелязваме Световния ден за борба с рака. Според данни на Световната Здравна организация, една трета от раковите заболявания биха могли да бъдат предотвратени с по-добра превенция, ранна диагноза и лечение.
Ето защо ние от НМ Дженомикс, през целия месец февруари, Ви предоставяме 100 лв. отстъпка за онкологичните изследвания, предлагани от нас.

Тестовете, за които важи отстъпката са:
Mайнтрак – преброяване на свободно циркулиращи клетки в организма в организма, с опция за  тестване на химиочувствителност;
Хистопатология – второ мнение;

Изследвания на компания OncoDNA–  OncoDEEP®,  OncoSELECT®OncoSTRAT & GO®, OncoTRACE™,  които целят да предоставят точна и подробна информация за тумора на молекулярно и генетично ниво. Въз основа на нея може да се избере най-ефективната и най-щадяща терапия,  да се подобри прогнозата за пациента и качеството му на живот.

През месец февруари отбелязваме Световния ден за борба с рака 4-ти февруари.
Датата е избрана с подписването на Парижката харта, след световната конференция за борба с рака, на 4 февруари 2000 г. Според данни на Световната Здравна организация, една трета от раковите заболявания биха могли да бъдат предотвратени с по-добра превенция, ранна диагноза и лечение.

За да научите повече за приложението и предимствата на онкологичните изследвания, които предлагаме, свържете се с нас на тел: 0882 406 205 или чрез контактната ни форма.