Направете Genome Breast заедно с Ваш близък с 50% отстъпка от цената на втория тест*

 

Данните показват, че между 5 и 10% от онкологичните заболявания в световен мащаб се дължат на унаследени генетични мутации (изменения) в ДНК, предаващи се през поколенията.

Известно е, че носителите на генетичен дефект имат в пъти по-голям риск от развитие на онкологично заболяване и то в по-ранна възраст. Ако в семейната Ви история имате един или повече случаи на онкологично заболяване, особено на възраст до 55 г., се препоръчва извършването на генетичен тест за установяване на евентуална наследствена обремененост на преките роднини. Ранното откриване на наследствената предразположеност помага както да се персонализира профилактичната грижа и проследяването, така и да се вземат важни и навременни терапевтични решения, в случай на възникване на заболяване.

Тестът Genome Breast  се препоръчва, ако Ви е известно, че в семейството Ви имате роднини, заболели от онкологично заболяване в по-ранна възраст, свързано с гърда, яйчници, дебело черво, простата, панкреас.

Изберете един от двата варианта на изследването, което да направите заедно с Ваш роднина и се възползвайте от специалната отстъпка от 50% от цената на втория направен тест до края на август:

Genome Breast – анализ на 2 гена (BRCA1 и BRCA2) на цена от 1200 лв.

Genome Breast + – анализ на 18 гена (ATM, BARD1, BRCA1, BRCA2, BRIP1, CDH1, CHEK2, MRE11A, MUTYH, NBN, NF1, PALB2, PTEN, RAD50, RAD51C, RAD51D, SRK11, TP53) на цена от 1880 лв.

Разберете всичко за изследването Genome Breast и заявете своя тест бързо и удобно изцяло онлайн ТУК.

 

 

*Предложението е валидно до 23.59 ч на 31.08.2020 г. при направата на 2 теста  Genome Breast, независимо от избраните варианти на изследването.