Все повече български семейства, очакващи дете, решават да се доверят на изследванията за неинвазивна пренатална диагностика като Пренатест, които ГПСМП НМ Дженомикс предлага в България. Насочени от своите лекари, близки и познати, или получили информация от медии, интернет или други информационни канали, те се свързват с екипа ни и биха желали да се запознаят в максимална степен с всички аспекти на изследването. Много от тях вече познават предимствата на Пренатест пред стандартните скринингови практики или инвазивните процедури за определяне на генетични аномалии при плода. Наред с тях, ние бихме желали нашите пациенти да познават и всички други специфики на изследването и компоненти на услугата Пренатест, за да са напълно сигурни и спокойни, когато разчитат на нас.

ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ

Осъществяването на първия контакт с нас може да направите по телефона или онлайн. За максимално удобство поддържаме както електронна поща, така и онлайн чат на нашия сайт. Нашите специалисти ще отговорят на въпросите Ви свързани с изследването и ще Ви окажат помощ при възникнал проблем, за да бъде сигурно гладкото протичане на процедурата по направата на теста. Екипът ни включва специалисти в сферата на молекулярната биология и биотехнологиите, които имат опит в консултирането по въпросите на пренаталната диагностика.

ДОСТЪПНОСТ В ЦЯЛАТА СТРАНА

Нашата мисия е Пренатест да бъде възможно най-достъпен за бременните жени в цялата страна. За тази цел сме изградили партньорска мрежа от клиники, кабинети и лаборатории, чиито персонал е запознат с Пренатест и може да Ви помогне с организирането и извършването на услугата. Същевременно бихме желали да се съобразим и с личните предпочитания или ангажименти на пациентите си и отскоро интегрирахме услугата Пренатест light, чрез която бременните могат сами да организират процедурата по направата на теста по лесен и удобен начин на по-достъпна цена.

СПЕЦИАЛИЗИРАН ТРАНСПОРТ НА КРЪВНАТА ПРОБА

Друг важен етап от провеждането на изследването е транспортирането на пробата до лабораторията за анализ, намираща се в Германия. То се извършва от компания, специализирана за транспорт на биологичен материал, при условия съобразени с изискванията за съхранение, които да осигурят максимално качествен анализ.

КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ НА ПРОЦЕСА НА АНАЛИЗ

Лабораторното изследване, което стои в основата на Пренатест е съпътствано от редица процедури, които да осигурят най-стриктен качествен контрол на процеса. Тъй като точното определяне на количеството фетална (бебешка) ДНК в кръвната проба на майката е от съществено значение за валидността на анализа, този показател се измерва и чрез допълнително изследване, което да осигури максимална точност на резултата.

МЕДИКО-ГЕНЕТИЧНО СТАНОВИЩЕ

Към резултатите от изследването пациентите получават и медико–генетично становище от доц. Алексей Савов /Началник на Национална генетична лаборатория към Майчин Дом/. При нужда лекуващият лекар също може да получи консултация относно технологията на генетичния анализ.

ОПЦИИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ТЕСТА

Стремим се да оптимизираме максимално и финансовата инвестиция, която семействата правят – всеки месец Пренатест организира кампании с преференциални цени за различни варианти на изследването. Друга възможност, от която пациентите ни могат да се възползват, е безлихвен кредит на стойността на цената на избрания вариант на теста.

Ако имате въпроси или желаете да получите още информация за Пренатест, се свържете с нашия екип.