ДНЕС е навреме!

Ракът е едно от най-разпространените заболявания, което може да засегне по няколко души в едно и също семейство. Това може да се дължи на генетичната предразположеност към различни видове рак. Важно е да се отбележи, че около 5-10% от случаите на рак са наследствени, което означава, че повечето случаи на рак са предизвикани от други фактори, като тютюнопушенето, замърсенията и липсата на здравословен начин на живот. И все пак, научните изследвания продължават да се развиват, за да се разберат по-добре генетичните фактори, които водят до рак и за да се намерят нови начини за лечение.

Ако в семейството ни има повече случаи на ракови заболявания или ако е известно носителство на ракови генетични варианти, можем да се предпазим, като се подложим на генетично изследване за носителство на ракови варианти.

До края на месец май имате възможност да се възползвате от отстъпки на тестовете за наследствена обремененост от портфолиото на НМ Дженомикс:

  • GenomeBreast – Оценка на риска от развиване на наследствен рак на гърда и яйчници.
    1090лв. 970лв. (-120лв.)

Научете повече за изследването ТУК

  • OncoNEXT и OncoNEXT+ – Изследва най-важните гени, свързани с предразположеност към наследствени злокачествени синдроми.

Научете повече за изследването ТУК

OncoNEXT 1620лв 1377лв. (-243лв.)

OncoNEXT+ 1990лв 1691.50лв. (-298.50лв.)

Свържете се с нашите специалисти, за да получите повече информация и консултация относно генетичните анализи – 0895674054.