В световния ден за борба с рака 4 февруари обръщаме специално внимание на превенцията на онкологичните заболявания, които всяка година засягат хиляди хора по целия свят. Според Световната здравна организация (СЗО) поне една трета от раковите заболявания биха могли да бъдат предотвратени и/или прогнозата за пациентите да се подобри единствено с по-добра превенция.

Затова е важно превенцията да започне още преди появата на каквито и да било симптоми, особено в случаи на диагностицирани с рак във фамилията. Известно е, че някои онкологични заболявания са резултат от генетични мутации, които се предават по наследство.

Генетичните тестове GenomeBreast, Onco Risk и Onco Risk+ дават навременна информация за наличието на мутации в ДНК. Възползвайте се от специалното ни предложение през февруари и вземете 15% отстъпка от цената избран от Вас тест.

GenomeBreast: Aнализ на 2 гена (BRCA1 и BRCA2), свързани с развитие на рак на гърда и яйчници

Onco Risk: Анализ на 18 гена, свързани с рак на гърда, яйчници, дебело черво и др.

Onco Risk+: Анализ на 81 гена, свързани с рак на гърда, яйчници, дебело черво, панкреас, стомах и др.

Разберете всичко за изследванията и изберете най-подходящото ТУК.

*Предложението е валидно от 04.02.2021 г. до 28.02.2021г. и не се комбинира с други отстъпки и промоционални предложения, активни през съответния период. Отстъпката се начислява върху крайната цена.