Правилната диагностика е в основата на успешното лечение на коварните онкологични заболявания. Персонализираният подход при диагностиката и терапията може значително да подобри и оптимизира лечението на всеки индивидуален пациент. Затова до края на октомври НМ Дженомикс Ви подарява 5 % отстъпка от редовната цена тестовете Maintrac и Хистопатология – второ мнение.

При неясна или двусмислена диагноза, доверете се на Хистопатология – второ мнение. Хистопаталогичният анализ дава ценна информация за точния тип образувание и неговия произход, както и прогнозно развитие на заболяването. В онкологията хистопатологията включва различни подходи за микроскопско наблюдение и прецизен анализ на засегната тъкан, получена чрез биопсия или хирургична интервенция. Анализът се прилага както при злокачествени, така и при доброкачествени образувания.

Доверете се на MAINT®AC – кръвен тест за периодично проследяване на ефективността на най-често прилаганите в практиката химиотерапевтични медикаменти. Анализът се извършва на базата на детекция и преброяване на свободно циркулиращи туморни клетки. Периодичното прилагане на теста позволява да се наблюдава рискa от прогресия, метастазиране и рецидивиране при пациенти в ремисия.

Не се лекувайте на сляпо, доверете се на персонализираната медицина в битката с онкологичните заболявания. Научете повече на nmgenomix.com/onkologichni-testove/ или се свържете с нас на тел.: 0885 443 975