През август ще поставим фокус върху наследствената обремененост, а при вече диагностицираните пациенти – избора на най-ефективна и щадяща терапия.

За тази цел ще предоставим и специални цени на тестовете от нашето портфолио в тези две категории – вижте по-долу.

Генетичните фактори могат да увеличат риска от рак, като повлияват на функциите на клетките и предразполагат тяхната необичайна и неконтролируема дивизия. Имайки предвид тази наследствена предразположеност, някои семейства могат да бъдат по-изложени на определени типове ракови заболявания, като гърдата, яйчниците, черния дроб и др. Така че, дори ако сме активни в поддържането на здравословен начин на живот и предпазваме себе си от вредните фактори, наследствената компонента може да играе важна роля в определени случаи на рак.

Генетичното изследване може да предостави ценни данни за рисковете и да помогне за вземането на информирани решения относно нашето здраве. Следва да се консултираме с квалифициран медицински специалист или генетичен консултант, преди да решим да се подложим на генетично изследване, за да разберем най-добрите стъпки за поддържане на добро здраве и намаляване на риска от заболявания.

Правилното съчетание между предпазни мерки, редовни прегледи и генетични изследвания може да помогне в борбата с това опасно заболяване и да спаси много животи.

До края на месец септември имате възможност да се възползвате от отстъпки на тестовете за наследствена обремененост от портфолиото на НМ Дженомикс:

  • GenomeBreast – Оценка на риска от развиване на наследствен рак на гърда и яйчници.
    1140лв. 969лв. (-171лв.)

Научете повече за изследването ТУК

  • OncoNEXT и OncoNEXT+ – Изследва най-важните гени, свързани с предразположеност към наследствени злокачествени синдроми.

Научете повече за изследването ТУК

OncoNEXT 1620лв. 1377лв. (-243лв.)

OncoNEXT+ 1990лв. 1691.50лв. (-298.50лв.)

КАКВО ОЩЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ АВГУСТ?
-10% отстъпка от цената на тестовете OncoSELECT и OncoDEEP до края на август.

Изследвания на компания OncoDNA целят да предоставят точна и подробна информация за тумора на молекулярно и генетично ниво. Въз основа на нея може да се избере най-ефективната и най-щадяща терапия, да се подобри прогнозата за пациента и качеството му на живот.

OncoSELECT

-Бързо, неинвазивно изследване, изискващо вземане единствено на кръвна проба;
-Изследване на 58 гена за генетични мутации
-Анализира се циркулираща туморна ДНК в кръвта;
-OncoSELECT® се предлага за всички напреднали солидни тумори при възрастни и се препоръчва за пациенти с рак в стадий 3 или 4.

Цена: 3900лв. 3510лв. (-390лв.)

OncoDEEP

-Изследва се проба от туморна тъкан
-Включва анализ на 638 гени и участаци, в комбинация с имунохистохимични и други подходи за изследване.
-OncoDEEP включва скрининг на геномни промени (ДНК и РНК), геномни сигнатури (хомоложна рекомбинация), микросателитна нестабилност (MSI), туморно мутационно натоварване (TMB) и протеинови биомаркери за отговор към таргетната терапия, имунотерапия, хормонална терапия и химиотерапия.
-На база резултатите може да се направи заключение за отговора на пациента спрямо стандартни химиотерапии, таргетни и имунотерапии.

Цена: 6800лв. 6120лв. (-680лв.)

Свържете се с нашите специалисти, за да получите повече информация и консултация относно генетичните анализи – 0895674054.