Присъединете се към нашата важна кампания през целия месец октомври, посветен на борбата с рака на гърдата!

Октомври е месецът, в който се фокусираме върху борбата с рака на гърдата – едно от най-разпространените онкологични заболявания сред жените. За да подкрепим пациентите и техните семейства, предоставяме специални отстъпки, които не бива да пропускате.

 

🎗️  -15%
Всички наследствени панели от портфолиото на НМ Дженомикс сега с 15% отстъпка през целия месец октомври.
Тестовете GenomeBreast и  OncoNEXT/OncoNEXT+  предоставят ценна информация за генетичния риск от рак на гърдата, като по този начин помагат на пациентите да предприемат навременни превантивни мерки.

🎗️  -10%
Отстъпка от 10% се предлага и за тестовете на OncoDNA, които предоставят персонализирани препоръки за лечение на рака. Тези тестове са ключови за изграждането на индивидуални и ефективни терапевтични стратегии. Това включва тестовете:
OncoDEEP – На база резултатите може да се направи заключение за отговора на пациента спрямо стандартни химиотерапии, таргетни и имунотерапии.
OncoFOLLOW – неинвазивен персонализиран тест за течна биопсия, предназначен за наблюдение на пациента, чрез които се анализира отговора на лечение от циркулираща туморна ДНК.
OncoSELECT – може да се използва след линия на лечение, за да се установи дали пациентът е развил резистентни мутации.

🎗️  -10%
Не забравяйте и за Mammaprint – иновативен тест, който дава информация за потенциален риск от рецидив при рак на гърдата. През октомври предлагаме 10% отстъпка специално за пациентите с диагноза рак на гърдата.

Вярваме, че информацията е силата в борбата с рака на гърдата. Тези специални отстъпки са наш начин да ви помогнем да получите най-добрата грижа и подкрепа по време на този труден път.

Не забравяйте, че прегледите и редовните тестове са ключът към ранното откриване и успешното лечение на рака на гърдата. Възползвайте се от тази уникална възможност през октомври и подкрепете себе си или вашите близки.

За повече информация и запазване на вашия тест, свържете се с нас на 0895674054 .
Заедно сме по-силни!